Jump to content


Server down

NA Central Server

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

ddraig_goch_ #1 Posted Jul 28 2019 - 20:20

    Sergeant

  • -Players-
  • 6269 battles
  • 137
  • [74TH] 74TH
  • Member since:
    02-11-2018
NA Central server kicked out game. Widepark out of the game for several minutes. I should have been dead, but came back before many and so our team one. Wierd

Deputy276 #2 Posted Jul 28 2019 - 20:21

    Major

  • Players
  • 20403 battles
  • 5,974
  • [3_NZ] 3_NZ
  • Member since:
    06-17-2013
Servers are AFU today. I lost connection at very end of a battle and still haven't gotten back in. Guess there are just WAY too many people playing WOT. :)

PatoThe #3 Posted Jul 28 2019 - 20:27

    Corporal

  • -Players-
  • 8892 battles
  • 82
  • Member since:
    04-25-2017
happened me twice!! disconnected from server during the game lol

CaptSpaulding55 #4 Posted Jul 28 2019 - 20:32

    First lieutenant

  • Players
  • 34255 battles
  • 701
  • Member since:
    04-28-2013
Screw it, going to try  the SA server.

P0NYTANK #5 Posted Jul 28 2019 - 20:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 43767 battles
  • 384
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    07-31-2013

Down gain XD

 



jakethealligatorman #6 Posted Jul 28 2019 - 20:58

    Corporal

  • -Players-
  • 9007 battles
  • 21
  • [EWC] EWC
  • Member since:
    03-28-2015

I have been DC'd 4 times now with major lag spikes when it's actually running. Something seriously wrong and it's not my end as all else working great and getting 14meg download

 



Akrotiri #7 Posted Jul 28 2019 - 23:03

    Sergeant

  • -Players-
  • 11425 battles
  • 215
  • Member since:
    11-25-2015

Checked a few minutes ago, found ping over 100ms, when it's usually 35 for me.

 

Ick.

 

 



ReddNekk #8 Posted Jul 29 2019 - 07:15

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 3050 battles
  • 398
  • Member since:
    10-04-2015

As soon as I saw that there were server problems I logged into Armored Warfare and spent the day killing bots and working on the Israeli tank line. (good tanks!)

It was fun to be able to shoot at stuff, even though they were bots, without being griefed by SPGs.



I_QQ_4_U #9 Posted Jul 29 2019 - 07:22

    Major

  • -Players-
  • 23350 battles
  • 7,276
  • Member since:
    10-17-2016
Other than a loose USB on my mouse I have had zero problems in the 4 games I just played tonight and just finished a game a couple minutes ago and logged out. Tried logging back in right now and server seems to be up.

Trakks #10 Posted Jul 29 2019 - 08:13

    First lieutenant

  • Players
  • 3801 battles
  • 762
  • Member since:
    11-24-2011
I got kicked over the course of several games but was able to reconnect to the games I was playing before they ended so the server was still up, it's connections to the outside were probably having issues. 

Rommelman1 #11 Posted Jul 29 2019 - 12:12

    Sergeant

  • -Players-
  • 24312 battles
  • 151
  • [VDLS] VDLS
  • Member since:
    02-10-2017
server is dead right now..... 7:12 AM EST

Rommelman1 #12 Posted Jul 29 2019 - 12:14

    Sergeant

  • -Players-
  • 24312 battles
  • 151
  • [VDLS] VDLS
  • Member since:
    02-10-2017

View PostTrakks, on Jul 29 2019 - 08:13, said:

I got kicked over the course of several games but was able to reconnect to the games I was playing before they ended so the server was still up, it's connections to the outside were probably having issues. 

I was there when it kicked everyone out , those of us who got back in got free damage until the other players woke up....then after that the lag spikes and delays were insane....I think combing the US servers made the one main server terribly unstable.



I_QQ_4_U #13 Posted Jul 29 2019 - 13:52

    Major

  • -Players-
  • 23350 battles
  • 7,276
  • Member since:
    10-17-2016

View PostRommelman1, on Jul 29 2019 - 12:14, said:

I was there when it kicked everyone out , those of us who got back in got free damage until the other players woke up....then after that the lag spikes and delays were insane....I think combing the US servers made the one main server terribly unstable.

 

 

Run a ping plotter you'll find it's most likely not the server.







Also tagged with NA Central, Server

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users