Jump to content


Is it just me, or is there Very High Ping right now?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

AimElement #1 Posted Aug 22 2019 - 00:18

    Sergeant

  • -Players-
  • 2775 battles
  • 191
  • [TRY] TRY
  • Member since:
    04-04-2019
^Title says it all. I've been getting ping close to 200 all day today, where as I am usually around 60 ping. Anyone else experiencing this, its frustrating me heavily.

alphadogg64 #2 Posted Aug 22 2019 - 00:34

    Captain

  • Players
  • 1163 battles
  • 1,198
  • Member since:
    08-17-2012
Nope, still got the good old 250-300.

the_Deadly_Bulb #3 Posted Aug 22 2019 - 00:38

    Major

  • Players
  • 28706 battles
  • 6,832
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    03-11-2014

Fine here, running at 60 ms as usual.

West Coast NA. :honoring:



AimElement #4 Posted Aug 22 2019 - 01:02

    Sergeant

  • -Players-
  • 2775 battles
  • 191
  • [TRY] TRY
  • Member since:
    04-04-2019
Its funny, whenever I make a post about my ping being 200, its always get fixed. Don't know how.

danielstrait101 #5 Posted Aug 22 2019 - 01:18

    Private

  • Players
  • 24049 battles
  • 1
  • Member since:
    06-04-2011
normally have 100- 150 today i got 200 - 300 and it disconnects every 6 minutes. taking 2 minutes to reconnect. making staying alive impossible 

Edited by danielstrait101, Aug 22 2019 - 01:19.


ColonelShakes #6 Posted Aug 22 2019 - 01:33

    Captain

  • -Players-
  • 16469 battles
  • 1,714
  • [CDN] CDN
  • Member since:
    01-17-2016

View Postdanielstrait101, on Aug 22 2019 - 01:18, said:

normally have 100- 150 today i got 200 - 300 and it disconnects every 6 minutes. taking 2 minutes to reconnect. making staying alive impossible 

 

30-35 all day everyday. 

 

Has nothing to do with the game.  Talk to your garbage ISP.



Insanefriend #7 Posted Aug 22 2019 - 01:58

    Major

  • Players
  • 47552 battles
  • 2,053
  • Member since:
    04-06-2012
Check to make sure something isn't running a auto update in the back ground before posting.  most of the time if my ping goes bad it's due to one of those.

yruputin #8 Posted Aug 22 2019 - 03:10

    First lieutenant

  • -Players-
  • 31627 battles
  • 501
  • [HOR] HOR
  • Member since:
    03-08-2016

yes I have

 



rockbutcher #9 Posted Aug 22 2019 - 04:05

    Captain

  • -Players-
  • 22752 battles
  • 1,118
  • [-OPS-] -OPS-
  • Member since:
    03-06-2015

View PostAimElement, on Aug 21 2019 - 19:02, said:

Its funny, whenever I make a post about my ping being 200, its always get fixed. Don't know how.


Maybe they really are after you.  Either that or you need to 1. reboot your modem or, 2. Hardwire into your connection or 3. Tell your roommates to stop downloading porn.



WastedSpacer #10 Posted Aug 22 2019 - 08:53

    Corporal

  • Players
  • 12355 battles
  • 54
  • [ZEUS] ZEUS
  • Member since:
    09-17-2013
No ping issues but terrible server-side game lag/drop issues after 11:00 pm Pacific.

ColonelShakes #11 Posted Aug 22 2019 - 08:58

    Captain

  • -Players-
  • 16469 battles
  • 1,714
  • [CDN] CDN
  • Member since:
    01-17-2016

View PostWastedSpacer, on Aug 22 2019 - 08:53, said:

No ping issues but terrible server-side game lag/drop issues after 11:00 pm Pacific.

 

Didn't see any lag / drop tonight at all = no server side issue.  whoops.



virus_SHAME #12 Posted Aug 22 2019 - 08:58

    Major

  • Players
  • 8140 battles
  • 4,347
  • [GSKYO] GSKYO
  • Member since:
    05-01-2012

Just had two games where my screen started micro stuttering, to micro lagging, to full on 30 second screen locks.  Then I was getting the "connection error" messages and being booted back to login.  Then when re-logging in it would lock up again.  I saw no ping spikes, but both games behaved almost identical to each other.

 

I didn't even bother trying to re-log for my second game.



Tokolosk #13 Posted Aug 22 2019 - 15:44

    Sergeant

  • Players
  • 12677 battles
  • 201
  • [SADD] SADD
  • Member since:
    06-30-2011
For those of us from South Africa, 250-300 ping is normal.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users