Jump to content


Artillery Sniper Mode Disconnects Me From Server


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

D00LZ #1 Posted Aug 25 2019 - 00:52

    Staff sergeant

  • Players
  • 30181 battles
  • 317
  • [CLAWS] CLAWS
  • Member since:
    12-18-2013

Since I have rebuilt my PC and am trying to complete missions with honors...

 

When I'm using artillery and I press the "G" key to test the sniper mode, I immediately get kicked from the server and back to the intro screen.

 

I've never used any mods (vanilla) and have completely reinstalled my game twice.

 

I looked for a troubleshoot where we submit tickets but wasn't able to find anything.

 

Anyone have any ideas? (besides don't play arty...)



alphadogg64 #2 Posted Aug 25 2019 - 01:19

    First lieutenant

  • Players
  • 1163 battles
  • 516
  • Member since:
    08-17-2012
Well that's nothing but good news!

GeorgePreddy #3 Posted Aug 25 2019 - 01:28

    Major

  • Players
  • 14680 battles
  • 13,313
  • Member since:
    04-11-2013

Don't expect sympathy from tank players when you are being disco'ed as an artymobile player.

 

 

 

 

 

 

 



Projectile_Misfired #4 Posted Aug 25 2019 - 02:14

    Major

  • Players
  • 38390 battles
  • 2,747
  • Member since:
    05-30-2012

View PostD00LZ, on Aug 24 2019 - 23:52, said:

Since I have rebuilt my PC and am trying to complete missions with honors...

When I'm using artillery and I press the "G" key to test the sniper mode, I immediately get kicked from the server and back to the intro screen.

I haven't had any trouble with my arty.

Is it possible that you have another program running that may be causing the issue?

I know that there are some programs on my computer that can record my gaming sessions(for any game, not just WoT), using some overlay feature I think. I've had to completely turn those off because they actually interfered with WoT.

 

 Also, have you tried hitting the "G" button with any other non-SPG tank? If so, does it still shut down you game?

 

It's also my understanding that it's possible to start WoT from "a Steam? interface", or some other outside interface. If you are doing that, is it possible that that interface uses the "G" button to close out the current gaming session?



Dark_Blue_Ink #5 Posted Aug 25 2019 - 05:31

    Corporal

  • -Players-
  • 8600 battles
  • 43
  • [-TSO-] -TSO-
  • Member since:
    02-28-2016
Any artillery mode should automatically disconnect you from the server.  If only arty were required to wear shock collars.

SquishySupreme #6 Posted Aug 25 2019 - 08:32

    First lieutenant

  • -Players-
  • 3639 battles
  • 664
  • Member since:
    10-29-2018
Your issue is most likely that you are running in the high resolution client.  It is less than stable on many video cards.  Try installing the base client and your issues should go away. ( this is almost certainly 100% video card related )

tod914 #7 Posted Aug 25 2019 - 13:14

    Major

  • Players
  • 64377 battles
  • 6,485
  • Member since:
    12-23-2013
That feature should more than compensate for the team stun they still allow.

Fat_Bob_1 #8 Posted Aug 25 2019 - 13:16

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 24654 battles
  • 341
  • [INSNE] INSNE
  • Member since:
    12-06-2016
Sounds like you have something running in the background that shares the "G" key for a command causing an I/O port conflict with WOT. Try remapping G to something not used by WOT like a J or a K. That's a fast easy test you can change in settings.

Edited by Fat_Bob_1, Aug 25 2019 - 13:17.


Leonus #9 Posted Aug 25 2019 - 13:29

    First lieutenant

  • Players
  • 19807 battles
  • 582
  • [-KP-] -KP-
  • Member since:
    07-07-2011

View PostD00LZ, on Aug 24 2019 - 18:52, said:

Since I have rebuilt my PC and am trying to complete missions with honors...

 

When I'm using artillery and I press the "G" key to test the sniper mode, I immediately get kicked from the server and back to the intro screen.

 

I've never used any mods (vanilla) and have completely reinstalled my game twice.

 

I looked for a troubleshoot where we submit tickets but wasn't able to find anything.

 

Anyone have any ideas? (besides don't play arty...)




WIZD #10 Posted Aug 25 2019 - 13:42

    First lieutenant

  • -Players-
  • 12131 battles
  • 796
  • [ASP] ASP
  • Member since:
    08-16-2015
All arty haters hate it when the arty is on the enemy team but love it when their arty is the only one hitting their spots (because it's behind cover) or stopping the enemy from pushing their spot when they are outnumbered. Hypocrisy at it's finest. As for your issue have you tried to repair the game from the WGC?

Edited by WIZD, Aug 25 2019 - 13:43.


alphadogg64 #11 Posted Aug 25 2019 - 14:05

    First lieutenant

  • Players
  • 1163 battles
  • 516
  • Member since:
    08-17-2012

View PostWIZD, on Aug 25 2019 - 12:42, said:

All arty haters hate it when the arty is on the enemy team but love it when their arty is the only one hitting their spots (because it's behind cover) or stopping the enemy from pushing their spot when they are outnumbered. Hypocrisy at it's finest. As for your issue have you tried to repair the game from the WGC?

 

I love it do I? No. Try again.



WIZD #12 Posted Aug 26 2019 - 17:17

    First lieutenant

  • -Players-
  • 12131 battles
  • 796
  • [ASP] ASP
  • Member since:
    08-16-2015

View Postalphadogg64, on Aug 25 2019 - 14:05, said:

 

I love it do I? No. Try again.

You do. You're just still in the closet about it. Come on out. It's 2019 already.


Edited by WIZD, Aug 26 2019 - 21:12.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users