Jump to content


Everytime I log onto turkey account...


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Vulcan_Spectre #1 Posted Nov 22 2019 - 21:51

    Captain

  • -Players-
  • 6184 battles
  • 1,697
  • [TCM] TCM
  • Member since:
    12-25-2017
It disconnects me about a minute in, anyone else experienceing this?

jayhawk226 #2 Posted Nov 23 2019 - 00:35

    Corporal

  • -Players-
  • 3762 battles
  • 39
  • [GFLC] GFLC
  • Member since:
    02-27-2018
I just experienced the first time. Really long load in too.

Vulcan_Spectre #3 Posted Nov 23 2019 - 00:42

    Captain

  • -Players-
  • 6184 battles
  • 1,697
  • [TCM] TCM
  • Member since:
    12-25-2017
I just cleared out ALL of replays and screenshots, fingers crossed

heavymetal1967 #4 Posted Nov 23 2019 - 00:45

    Major

  • Players
  • 73579 battles
  • 22,658
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

First sync took a long time cause it's essentially a new account plus nearly every tank (no PM reward tanks folks) fully crewed so that probably adds to it.

 

Ran one short session no issues.  Logging in now for second I'll report back in either a few or a bit longer. :P

 

I noticed even though I run mods they don't load on the TORKY account (btw TORKYSHOOT86 folks) so I doubt it's mod related.  But if either of you run mods try SAFE mode just to see.

 

Also I noticed that settings are different so maybe tinker with them or go with reset graphics on start.

 

And a sidebar...  REALLY WG...   consumables are set extinguisher 4 key, med kit 5 key, repair on the 6 key.  :P 

 

What's worse is my dumb[redacted] only realized it when I got tracked and couldn't kit them. :P

 

 



jayhawk226 #5 Posted Nov 23 2019 - 00:46

    Corporal

  • -Players-
  • 3762 battles
  • 39
  • [GFLC] GFLC
  • Member since:
    02-27-2018

TORKY10 maybe that clan is broke?

 

I have been disconnected several times now, sometimes before i load in, sometimes after. I get the Connection to the server has been interrupted.


Edited by jayhawk226, Nov 23 2019 - 00:54.


Vulcan_Spectre #6 Posted Nov 23 2019 - 00:49

    Captain

  • -Players-
  • 6184 battles
  • 1,697
  • [TCM] TCM
  • Member since:
    12-25-2017
I dont run mods, I'll try in a bit, I'ma hunt turkey myself

mazda2284 #7 Posted Nov 23 2019 - 00:55

    Staff sergeant

  • Players
  • 50279 battles
  • 491
  • [AUDIO] AUDIO
  • Member since:
    04-24-2012
i havent seen a turkey in a game yet . 

heavymetal1967 #8 Posted Nov 23 2019 - 01:00

    Major

  • Players
  • 73579 battles
  • 22,658
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

OK no issues and dunno what was going on earlier, but mods loaded in now which tbh makes more sense.

 

I'd go safe mode then try the integrity check (really doubt it's that, but it's pretty quick so I'd try it).

 

Then try the reset graphic settings options.  If it still continues then try the appdata trick.

 

But ONLY if you know your other account(s) password and have access to email.  Reason being this will remove ALL remember me info from that system on ALL WoT acccounts that uses it even someone else's.

 

This will also set the settings on all accounts on that computer to default.  So you'll have to recustomize any settings.

 

Type %appdata% in your search bar.  It'll bring up a Roaming folder.  Inside it is a Wargaming.net folder.  Delete the World of Tanks folder in it.

 

If none of that works file a ticket.

 

Good luck and may you give out lots of gold. :)



Bill_Nye_the_RussianSpy #9 Posted Nov 23 2019 - 01:37

    Major

  • -Players-
  • 27076 battles
  • 2,510
  • Member since:
    03-30-2015
I have yet to see any turkeys in game, I've been playing all day.

Dain_Ironfoot_ #10 Posted Nov 23 2019 - 01:56

    Major

  • -Players-
  • 25252 battles
  • 2,405
  • [4HIM] 4HIM
  • Member since:
    05-14-2014
Gobble gobble.

MudShark92553 #11 Posted Nov 23 2019 - 02:04

    Sergeant

  • -Players-
  • 10525 battles
  • 197
  • Member since:
    01-15-2019

I did have to go through the training. 

 



jayhawk226 #12 Posted Nov 23 2019 - 02:37

    Corporal

  • -Players-
  • 3762 battles
  • 39
  • [GFLC] GFLC
  • Member since:
    02-27-2018
I did safe mode and got in and playing.

heavymetal1967 #13 Posted Nov 23 2019 - 03:18

    Major

  • Players
  • 73579 battles
  • 22,658
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

I've seen a few others in games I've been in running the turkey account.  None platoone though guys are platooning via clan chat. 

 

Right now running fives and sixes folks till 11 PM Eastern then free play. 
 


Edited by heavymetal1967, Nov 23 2019 - 03:42.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users