Jump to content


Ping & Lag


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

LeaveIT2Beaver #1 Posted Dec 03 2019 - 23:43

    Major

  • -Players-
  • 37542 battles
  • 10,038
  • [J4F] J4F
  • Member since:
    07-04-2014

USC server ping is 400 - 999 ( 1500 ) with lag and disconnects 

 

 



Grugbug #2 Posted Dec 04 2019 - 00:14

    First lieutenant

  • Players
  • 25536 battles
  • 723
  • Member since:
    04-14-2011
US Central server latency 21ms.

ULTRADERECHA #3 Posted Dec 04 2019 - 00:32

    First lieutenant

  • -Players-
  • 25412 battles
  • 615
  • [TAM10] TAM10
  • Member since:
    07-29-2015
No problems here.

Zinpanzer #4 Posted Dec 04 2019 - 00:55

    Private

  • Players
  • 1598 battles
  • 1
  • Member since:
    01-16-2014
Well there are a few people that have reported it.  In the last match I was in, a couple people mentioned it.  Serious lag.  Unplayable.

silic0nes0ul #5 Posted Dec 04 2019 - 01:20

    Sergeant

  • -Players-
  • 28491 battles
  • 154
  • [TEACH] TEACH
  • Member since:
    05-22-2013

It's random... 1 round was about 120 ping with severe lags, next round no lag at all and ping 50-60.

Before today, last time I had lags was long ago.



OlTanker #6 Posted Dec 04 2019 - 16:14

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 23203 battles
  • 475
  • Member since:
    01-17-2016
I had a game with several lag spikes as well. Ran from the usual .56 to 999 a few times during the match. I left the server for a while and it seemed to settle down after a wile.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users