Jump to content


Failing to connect to server


7 replies to this topic

forneus_1 #1 Posted Jan 29 2020 - 23:34

    Private

  • -Players-
  • 1266 battles
  • 7
  • [PATCO] PATCO
  • Member since:
    03-04-2019
Been going on all day.  Rebooted everything, no change.  I can't get into the game.  It just fails to connect!!!

Wanderjar #2 Posted Jan 29 2020 - 23:45

    First lieutenant

  • Players
  • 30477 battles
  • 820
  • [SHIRE] SHIRE
  • Member since:
    08-05-2013
seems like a you problem. everyone else is connecting ok.

run pingplotter or at least an IP trace and for the heck of it run the WGCheck tool too because the patch may have screwed something up.

alternately because there was a patch you have to readd the game to your firewall exceptions

Winterlander #3 Posted Jan 30 2020 - 03:38

    Corporal

  • Players
  • 35770 battles
  • 30
  • [8CH] 8CH
  • Member since:
    07-29-2012

This patch hung up on the uploader.  once i did the Ctl+Alt+Delete and closed it ... things started working normally

 



YULUZ #4 Posted Jan 31 2020 - 02:45

    Private

  • -Players-
  • 12004 battles
  • 4
  • [REBEL] REBEL
  • Member since:
    02-03-2014

same with my game 2 days now

 



YULUZ #5 Posted Jan 31 2020 - 02:48

    Private

  • -Players-
  • 12004 battles
  • 4
  • [REBEL] REBEL
  • Member since:
    02-03-2014

i have 2 comps same issue 

 



Tod_kommt #6 Posted Feb 01 2020 - 01:35

    Staff sergeant

  • Players
  • 1478 battles
  • 296
  • [MSG] MSG
  • Member since:
    04-29-2013

same here bad update? aren't they all.

 

Tod



black_irish666 #7 Posted Feb 19 2020 - 17:12

    Sergeant

  • -Players-
  • 2512 battles
  • 190
  • Member since:
    04-24-2017

View Postforneus_1, on Jan 29 2020 - 23:34, said:

Been going on all day.  Rebooted everything, no change.  I can't get into the game.  It just fails to connect!!!


    Same here, I made a thread about it but it got highjacked by green text smug [edited]boy...



cavalry11 #8 Posted Feb 19 2020 - 20:33

    First lieutenant

  • Players
  • 51556 battles
  • 834
  • [APG] APG
  • Member since:
    06-24-2013
No everyone else is not connecting properly.



Reply to this topic



  
For security reasons, please do not provide your personal data or the personal data of a third party here because we might be unable to protect such data in accordance with the Wargaming Privacy Policy.


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users