Jump to content


More Lag spikes!


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

joemc33 #1 Posted Feb 12 2020 - 03:11

    Corporal

  • Players
  • 16896 battles
  • 15
  • Member since:
    05-19-2011
Another night of lag spikes. Just about every night for awhile. If the NA can't handle 20k people on at the same time then why can Russia's and Europe's? I don't want to hear about it is my ISP, settings or other issue. 

TLWiz #2 Posted Feb 12 2020 - 03:39

    Major

  • -Players-
  • 23050 battles
  • 9,972
  • [DSSRT] DSSRT
  • Member since:
    12-26-2014
Have you run PingPlotter to pinpoint this issue?

Pen_Your_Shots #3 Posted Feb 12 2020 - 03:54

    Major

  • Players
  • 22559 battles
  • 7,990
  • [K0HAI] K0HAI
  • Member since:
    10-29-2013
Unlike the past week, this service degradation is impacting LATAM. 

addiboy5207 #4 Posted Feb 12 2020 - 04:34

    Corporal

  • Players
  • 7088 battles
  • 61
  • [-D1G-] -D1G-
  • Member since:
    09-23-2011
Yeah, lag is hitting NA really bad right now, guess that's it for the night! Hopefully it will be over soon...

Blacksheep_Edge #5 Posted Feb 12 2020 - 09:14

    Private

  • Players
  • 17373 battles
  • 6
  • [-B_W-] -B_W-
  • Member since:
    12-17-2013

The game has been stuttering due to lag all night for me.  At times barely tolerable, and others downright unplayable.  We're talking about I stop my tank and it either shoots forward 20 meters, or it stops then shoots backwards 20 meters.  Even been making my eyes hurt.


Edited by Blacksheep_Edge, Feb 12 2020 - 09:15.


Mothra_1961 #6 Posted Feb 13 2020 - 14:34

    Private

  • -Players-
  • 27100 battles
  • 2
  • [TAP] TAP
  • Member since:
    12-28-2016
yes this is a bad issue, unplayable

Dr_Jerkov #7 Posted Feb 13 2020 - 16:09

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 2057 battles
  • 268
  • [L-O-K] L-O-K
  • Member since:
    10-10-2018

Had lag issues five times last night. Twice during a single advance. TS was working perfectly fine during these issues. Discord and chrome on my phone worked fine as well.

 

As for the campaign, fear naught. They still have eight more hours to postpone it during the postponed launch date!


Edited by Dr_Jerkov, Feb 13 2020 - 16:11.


cavalry11 #8 Posted Feb 13 2020 - 16:38

    First lieutenant

  • Players
  • 51556 battles
  • 834
  • [APG] APG
  • Member since:
    06-24-2013
Lag and ping issues for last 4 or 5 days also keep losing WG connection only, so don't say it is on my end, teamspeak works fine.

CorporalUpham #9 Posted Feb 17 2020 - 22:11

    Corporal

  • -Players-
  • 6953 battles
  • 32
  • [FYYFF] FYYFF
  • Member since:
    03-07-2019

US central is very bad right now, ping is only slightly bad at 80-100. Tanks are all herky-jerky.

 

Edit to add: I'm running WinMTR and the last 3 hosts (hops 10-11-12) before the server all have 100% loss, "No response from host" for Hostname. Server itself (hop number 13) is 0 loss with 66 ping.


Edited by CorporalUpham, Feb 17 2020 - 22:22.


OlTanker #10 Posted Feb 18 2020 - 16:05

    Staff sergeant

  • -Players-
  • 24253 battles
  • 491
  • Member since:
    01-17-2016
It's not just when the server is loaded up in the evening either. It happened to me yesterday in the late morning Central US time with only about 10k online. I'm sure that wot knows about it but have no doubt they don't really give a damn as well. It's not like it hasn't been happening for a while.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users