Jump to content


Holy lag spikes, Batman!

Lag

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

GHR1227 #21 Posted Mar 24 2020 - 04:32

    Captain

  • Players
  • 52783 battles
  • 1,001
  • [TIGR] TIGR
  • Member since:
    07-08-2013

Horrible packet loss again and ping plotter showed it at THIER server. 

 

Here's a 5 minute video: https://youtu.be/R-AdVDgc7Po

 

WARGAMING FIX YOUR FKING SERVER!!!



GHR1227 #22 Posted Mar 28 2020 - 18:14

    Captain

  • Players
  • 52783 battles
  • 1,001
  • [TIGR] TIGR
  • Member since:
    07-08-2013

Had something new this morning; I was playing the IS2-II and I double barreled a E75TS.  After that shot when the first shot reloaded

it would not fire.  Then the controls would not respond correctly.  Inputs were slooooow.  I pulled back and both barrels were loaded BOOM both shots fired.

But I used numpad for my controls since I'm left-handed.  I've remapped the salvo to the num-5 and I was not holding the button.

The timer finished and BOOM the salvo fired again.   I pulled my keyboard.  Reload finished again BOOM fired a 3rd time w/o my input.  

It finally stopped when I plugged back in.   But it was such bad input lag.  I could not use more than one control at once. 

So I could not move forward and turn w/o letting go of the move forward button.

 

I finished that game and using pingplotter see this :

Posted Image

23% packetloss at one of the telia peering servers.

I should not be seeing much of that since it was not at the final "hop" but real world results say otherwise.


Edited by GHR1227, Mar 28 2020 - 18:15.


GHR1227 #23 Posted Mar 28 2020 - 18:22

    Captain

  • Players
  • 52783 battles
  • 1,001
  • [TIGR] TIGR
  • Member since:
    07-08-2013
And I tried another battle.  It is *unplayable*.  :angry:





Also tagged with Lag

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users