Jump to content


Mardi Gras Weekend Missions


  • Please log in to reply
50 replies to this topic

DomoSapien #1 Posted Feb 21 2020 - 19:28

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 15136 battles
  • 1,364
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    12-28-2012

Hey Tankers,


Want to earn some paints and decals for your tanks? Do some fairly low-effort missions over the weekend and get up to 45 buckets of paint + some mardi gras decals and inscriptions.

For details on the mission requirements, head over to our news portal.

 


 



highex #2 Posted Feb 21 2020 - 19:54

    Staff sergeant

  • Players
  • 26556 battles
  • 300
  • [HLBL] HLBL
  • Member since:
    05-11-2011
broken

DomoSapien #3 Posted Feb 21 2020 - 20:04

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 15136 battles
  • 1,364
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    12-28-2012

View Posthighex, on Feb 21 2020 - 12:54, said:

broken


Oh no! What seems to be malfunctioning? I checked in-game and mine seem to be completing just fine.



highex #4 Posted Feb 21 2020 - 20:06

    Staff sergeant

  • Players
  • 26556 battles
  • 300
  • [HLBL] HLBL
  • Member since:
    05-11-2011

as there were a couple threads already, i didnt start another. 

 

 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/621616-mardi-gras/

 

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/621601-carnival-mission-not-crediting/page__pid__12428738#entry12428738



JeffXandra #5 Posted Feb 21 2020 - 20:27

    First lieutenant

  • Players
  • 49424 battles
  • 521
  • Member since:
    03-21-2014
Having the same issue. Mission does not seem to be completing when I achieve

Nostravar #6 Posted Feb 21 2020 - 20:31

    Corporal

  • Players
  • 53440 battles
  • 15
  • Member since:
    08-03-2012
I have completed the damage over 300 meters missions 2/2. The 1 k damage at less than 300 meters can not get credit for even tho have completed at least 4 times now.

Frank1214 #7 Posted Feb 21 2020 - 20:32

    Sergeant

  • -Players-
  • 15540 battles
  • 207
  • [O-VER] O-VER
  • Member since:
    07-06-2014

same with me. not working

 



DomoSapien #8 Posted Feb 21 2020 - 20:40

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 15136 battles
  • 1,364
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    12-28-2012
So I replied to a few of the threads, I'm trying to replicate the issue and I can't seem to do it; my missions seem to be working correctly from what I can tell. I've completed the < 300 and > 300 missions both at least once now. If there is an issue with the missions it's affecting players differently, if possible please submit a ticket with a replay so we can investigate and hopefully figure out why some folks are apparently being affected.

Xploid #9 Posted Feb 21 2020 - 20:44

    Private

  • Players
  • 1012 battles
  • 3
  • Member since:
    11-02-2012
The mission doesn't work for 1000 damage in closer than 300m

CaguamaMkII #10 Posted Feb 21 2020 - 21:06

    First lieutenant

  • Players
  • 49757 battles
  • 549
  • Member since:
    04-23-2011
the old log out log in fixed it...

Frank1214 #11 Posted Feb 21 2020 - 21:08

    Sergeant

  • -Players-
  • 15540 battles
  • 207
  • [O-VER] O-VER
  • Member since:
    07-06-2014
confirm - work for 1000 damage from more than 300m only

ATruk #12 Posted Feb 21 2020 - 21:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 63373 battles
  • 287
  • Member since:
    03-16-2013
Ticket sent with screenshots (without replay). Less than 300 meter not working. 

Edited by ATruk, Feb 21 2020 - 21:17.


DomoSapien #13 Posted Feb 21 2020 - 21:19

    Community Coordinator

  • Administrator
  • 15136 battles
  • 1,364
  • [WGA] WGA
  • Member since:
    12-28-2012

View PostATruk, on Feb 21 2020 - 14:16, said:

Ticket sent (without replay). Less than 300 meter not working. 


I recommend enabling your replays because replay evidence is always the most effective for proving that mission conditions were completed.

Additionally, please try the following steps just so we can eliminate some potential outliers (this applies to everyone so apologies for redundancy)

1) Restart your game client
2) Make sure you are logged into the USC server
3) Make sure you have replays enabled
4) Run a client integrity check
5) Run the client in safe mode, then attempt to replicate. You can run in safe mode by clicking the little dropdown arrow next to the orange play button in WGC




Another potential question: Can y'all log into SA server, check and see if you've made progress towards Carnival missions? It may be that you got punted to SA server by auto-select and made some progress on Carnival, getting locked out of Mardi Gras in the process?


Edited by DomoSapien, Feb 21 2020 - 22:00.


Florida_Man_ #14 Posted Feb 21 2020 - 22:05

    Corporal

  • Players
  • 7685 battles
  • 19
  • [SOFW] SOFW
  • Member since:
    11-25-2012
Missions not working.

FrontenacDuVandoo #15 Posted Feb 21 2020 - 23:14

    Captain

  • -Players-
  • 20128 battles
  • 1,441
  • [BBI2] BBI2
  • Member since:
    06-16-2017

Also having issues with the short range mission

 

--Confirmed that no tokens were received, it's not just the mission UI that is acting up

-logging out did not help

-restarting the game did not help

-Went over to LATM server

--Both mission show no progress; No tokens received

--I'm surprised to even see the missions since the news article has the mention "THESE MISSIONS ARE ONLY AVAILABLE ON THE U.S. CENTRAL SERVER"

 

Back to USC after

-removed my auto-equip mod

-did integrity check

 

Still no dice. Will play some more and update if I get credit for the mission.

 

 

Btw, out of the 2 completion so far one had only the short range criteria while the other had both short range and long range criteria (long range was credited), so it's also not a case of one mission preventing the other.



AhijahElGaboor #16 Posted Feb 21 2020 - 23:56

    Corporal

  • -Players-
  • 87048 battles
  • 34
  • [MOZZY] MOZZY
  • Member since:
    12-15-2015
OK. I've tried to achieve something in the Mardi Gras missions ( 1 or 2 ). I've had 7 wins with 1,000 + damage on 2 sepasrate tanks.  I GET NOTHING . I'm on the Central US SERVER. I get nothing. WHY ?

AhijahElGaboor #17 Posted Feb 21 2020 - 23:59

    Corporal

  • -Players-
  • 87048 battles
  • 34
  • [MOZZY] MOZZY
  • Member since:
    12-15-2015
In the 7 battles I won with 1,000 damage 1 was over 300 meters. the other 6 were less than 300 meters. I go no rewards for either. I am on the US Central server.

Berky53 #18 Posted Feb 22 2020 - 00:09

    Corporal

  • -Players-
  • 52610 battles
  • 18
  • [SBW] SBW
  • Member since:
    04-22-2015

I was only credited when I completed the under 300 meters and over 300 meters in the same battle.  I met the conditions for under 300 meters many times today without being credited for it.

 



Silvin #19 Posted Feb 22 2020 - 00:13

    Sergeant

  • Players
  • 25870 battles
  • 154
  • [SF-V] SF-V
  • Member since:
    03-20-2012
Same problem here: 1900+ dmg total, 0 dmg over 300m so the short range mission should complete but did not. I filed a ticket.

Onprobation #20 Posted Feb 22 2020 - 00:18

    Staff sergeant

  • Players
  • 132 battles
  • 323
  • [FATED] FATED
  • Member since:
    03-11-2013

View PostDomoSapien, on Feb 21 2020 - 13:19, said:


I recommend enabling your replays because replay evidence is always the most effective for proving that mission conditions were completed.

Additionally, please try the following steps just so we can eliminate some potential outliers (this applies to everyone so apologies for redundancy)

1) Restart your game client
2) Make sure you are logged into the USC server
3) Make sure you have replays enabled
4) Run a client integrity check
5) Run the client in safe mode, then attempt to replicate. You can run in safe mode by clicking the little dropdown arrow next to the orange play button in WGC




Another potential question: Can y'all log into SA server, check and see if you've made progress towards Carnival missions? It may be that you got punted to SA server by auto-select and made some progress on Carnival, getting locked out of Mardi Gras in the process?


Did it all and still nothing. have done the 300M six times now and still just says 1/2.






4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users