Jump to content


Server Interrupts

server interrupts

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

mohawkdriver #1 Posted Mar 09 2020 - 17:55

    Captain

  • Players
  • 24280 battles
  • 1,428
  • [_RTF_] _RTF_
  • Member since:
    09-18-2013

Recently, within the last three or four days, I have been experiencing server interrupts either while playing or while in the garage.  This was very bad yesterday when I got three interrupts in a row.  All this after I restarted the game, my laptop, etc.

It's not my equipment.

 

Anyone else?



GenPanzer #2 Posted Mar 09 2020 - 18:12

    Major

  • Players
  • 46865 battles
  • 4,191
  • [EFFIT] EFFIT
  • Member since:
    08-15-2011
Why are you quick to say it's not your equipment? If it was the game, or servers, these forums would be filled with tons of complaints followed by some sort of response from WG. Since you alone are having these issues, I'd think strongly the issue is on your end, perhaps your equipment, or corrupt files probably due to your equipment.

Onprobation #3 Posted Mar 09 2020 - 19:09

    Staff sergeant

  • Players
  • 1532 battles
  • 498
  • Member since:
    03-11-2013
I run pingplotter all the time I'm on and I had no issues at all yesterday or today.

Rimrender #4 Posted Mar 11 2020 - 15:41

    Major

  • Players
  • 8377 battles
  • 2,176
  • Member since:
    11-22-2011

View PostGenPanzer, on Mar 09 2020 - 12:12, said:

Why are you quick to say it's not your equipment? If it was the game, or servers, these forums would be filled with tons of complaints followed by some sort of response from WG. Since you alone are having these issues, I'd think strongly the issue is on your end, perhaps your equipment, or corrupt files probably due to your equipment.

 

Because other people have posted about this issue, including myself, and it only affects the WoT NA server. I can play EU or WoWS all night without issue, let alone other games which have 0 issues, but switch to NA and I will have a server disconnect within the first ten minutes of logging in. Sometimes after a few times it will stop or calm down, but not always the case; some nights the game is unplayable.

I've monitored packet loss spikes in their first hops when this happens. If you put in a ticket they will blame mods, even when you explain it only affects one server. 



GenPanzer #5 Posted Mar 11 2020 - 16:09

    Major

  • Players
  • 46865 battles
  • 4,191
  • [EFFIT] EFFIT
  • Member since:
    08-15-2011

View PostRimrender, on Mar 11 2020 - 09:41, said:

 

Because other people have posted about this issue, including myself, and it only affects the WoT NA server. I can play EU or WoWS all night without issue, let alone other games which have 0 issues, but switch to NA and I will have a server disconnect within the first ten minutes of logging in. Sometimes after a few times it will stop or calm down, but not always the case; some nights the game is unplayable.

I've monitored packet loss spikes in their first hops when this happens. If you put in a ticket they will blame mods, even when you explain it only affects one server. 

 

But, if it was something on WG end EVERYONE would have issues, not just a small few, and these forums would be constant posts about it.

 

I have played on EU and WoWs and WoWp and I have zero issues with all of them, including NA, so how do you explain that, if it's on WG end? Are they just messing with you? Or is it possible there is some differences between your setup and connection to WG compared to my setup and connection to WG?

 

Again, I still think it's on your end, or in between you and WG, but not WG.



black_colt #6 Posted Mar 11 2020 - 16:58

    Major

  • -Players-
  • 5655 battles
  • 3,308
  • Member since:
    01-11-2015

View PostRimrender, on Mar 11 2020 - 06:41, said:

 

Because other people have posted about this issue, including myself, and it only affects the WoT NA server. I can play EU or WoWS all night without issue, let alone other games which have 0 issues, but switch to NA and I will have a server disconnect within the first ten minutes of logging in. Sometimes after a few times it will stop or calm down, but not always the case; some nights the game is unplayable.

I've monitored packet loss spikes in their first hops when this happens. If you put in a ticket they will blame mods, even when you explain it only affects one server. 

 

Have you followed the steps in the following WoT Support articles and submitted a Service Ticket?

 

https://na.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10253/

https://na.wargaming.net/support/en/products/wot/article/15286/

https://na.wargaming.net/support/en/products/wot/article/10617/

 

If not I suggest that you do as the issue does not appear to be wide-spread [if it was there then the Forum would on fire with reports as mentioned by GenPanzer].  The pingplotter results are interesting as several times it showed an severe packet loss at my ISP.  A quick call with that information and it was resolved.

 

 



NAIAD001_1 #7 Posted Mar 12 2020 - 01:00

    Private

  • -Players-
  • 11282 battles
  • 6
  • [VIDRA] VIDRA
  • Member since:
    11-10-2015
Server is down for me right now as well as all of the clan I play with. See my premium cash is going to good use. I have 3 hours to play per day and that time is now. Not happy WG????

NAIAD001_1 #8 Posted Mar 12 2020 - 01:04

    Private

  • -Players-
  • 11282 battles
  • 6
  • [VIDRA] VIDRA
  • Member since:
    11-10-2015
Server issues March 11, 2020 Created 39 minutes ago We are aware that there are issues with the server currently. We are working to address these as quickly as possible, but we do not currently have an ETA. We are sorry for the inconvenience We are working to get you back in game ASAP!

NAIAD001_1 #9 Posted Mar 12 2020 - 01:37

    Private

  • -Players-
  • 11282 battles
  • 6
  • [VIDRA] VIDRA
  • Member since:
    11-10-2015

Came back up for me at 8.30 and half way through a game crapped out again. WG get you **** together

 



grego34 #10 Posted Mar 12 2020 - 10:24

    Captain

  • Beta Testers
  • 30390 battles
  • 1,199
  • Member since:
    10-26-2010

its been down since 4am cent.    can't get back in.   trying to finish up Reward challenge for the day.still down @4:42am

 


Edited by grego34, Mar 12 2020 - 10:41.


Zekran #11 Posted Mar 12 2020 - 10:40

    Private

  • -Players-
  • 11065 battles
  • 8
  • Member since:
    10-23-2014

View Postgrego34, on Mar 12 2020 - 10:24, said:

its been down since 4am cent.    can't get back in.   trying to finish up Reward challenge for the day.

 

Same, hope they pause the countdown on my boosters. Not able to get back in yet, did see about a 250MB patch come through the game center though. Applied it, still can't get on, super frustrating week so far and I don't see anything about it posted by WG, just keep us updated is all your players would ask. We'll still cry moan and complain, but at least we'd have an idea if we should keep trying or if we should just go play another game and consider our premium time wasted.



grego34 #12 Posted Mar 12 2020 - 10:44

    Captain

  • Beta Testers
  • 30390 battles
  • 1,199
  • Member since:
    10-26-2010
working on my Game rewards, won't finish todays missions and lose Prem time to boot

_FEMME_FATALE_1 #13 Posted Mar 12 2020 - 11:03

    Private

  • -Players-
  • 51017 battles
  • 1
  • Member since:
    03-12-2016

Panzer has no idea what he is saying, WoT is messing up all over, thay have some issues they need to fix is all, just hang in there mohawkdriver.

 



Lancer51 #14 Posted Mar 12 2020 - 11:36

    Private

  • Players
  • 51488 battles
  • 8
  • [NMBS] NMBS
  • Member since:
    01-25-2013
I crashed yesterday, March 11th, after the latest update was uploaded in my game center. As of 6.35 AM EST I still can't load the game.....server issues seem to be the problem.

Lancer51 #15 Posted Mar 12 2020 - 12:00

    Private

  • Players
  • 51488 battles
  • 8
  • [NMBS] NMBS
  • Member since:
    01-25-2013
I just logged in to the server at 6.50 AM EST.....now loading the latest Aslain mods.

Lancer51 #16 Posted Mar 12 2020 - 12:05

    Private

  • Players
  • 51488 battles
  • 8
  • [NMBS] NMBS
  • Member since:
    01-25-2013

So far so good.....mods are loaded...attempting my first Frontline game at 7.05 AM EST

 



Lancer51 #17 Posted Mar 12 2020 - 12:38

    Private

  • Players
  • 51488 battles
  • 8
  • [NMBS] NMBS
  • Member since:
    01-25-2013

All is good....Good tanking everyone.

 







Also tagged with server, interrupts

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users