Jump to content


Front Line Sound and Conection Problems.

Front line sound connection

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

TRK213_Turkey #1 Posted Apr 06 2020 - 23:42

    First lieutenant

  • -Players-
  • 6411 battles
  • 852
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    01-02-2017

During the first round of Front Line my sound would sometimes get wonky and shortly thereafter I would lose connection.  This happened several times and in one battle it happened twice.  

 

Tonight the sound issue is happening in every battle after the first 10 or 15 minutes and eventually my sound quits completely.  So far, I have not lost connection tonight but it is disconcerting to when the sound goes away.

 

Anyone else having this problem?



PAVSon #2 Posted Apr 07 2020 - 01:55

    Staff sergeant

  • Players
  • 18882 battles
  • 474
  • [T-BB] T-BB
  • Member since:
    12-11-2013
Yes, I had it happen nearly every game this morning. I finally turned my graphic down to low and it cleared up. I have a good computer and graphics card, but it didn't want to work with frontlines today.

Brave18 #3 Posted Apr 07 2020 - 02:25

    Corporal

  • Players
  • 23133 battles
  • 54
  • [ROGER] ROGER
  • Member since:
    02-06-2012
Just Crashed  Big Time

TRK213_Turkey #4 Posted Apr 07 2020 - 13:31

    First lieutenant

  • -Players-
  • 6411 battles
  • 852
  • [WCTNT] WCTNT
  • Member since:
    01-02-2017

View PostPAVSon, on Apr 07 2020 - 01:55, said:

Yes, I had it happen nearly every game this morning. I finally turned my graphic down to low and it cleared up. I have a good computer and graphics card, but it didn't want to work with frontlines today.


Thanks.  I hadn't seen any posts about this yesterday and thought it might be me.  I already have my graphics turned down.  My computer is an Acer Predator 17x and can easily handle the maximum graphics settings.  The computer I had when I started WoT was pretty old and could manage maybe 20 fps on minimum settings.  When I got the Predator I found the max graphics distracting so I turned it back down.  When FL is running I'm only using about 16% cpu, less than 40% memory and the internet connection is good.  The really weird thing is that the match will start out fine and things start to go south after 15 minutes or so. 

 

Oh, one other thing...  I went back and watched the replay and the sound was fine throughout the entire battle on the replay. 


Edited by TRK213_Turkey, Apr 07 2020 - 13:45.


Panzerjager72 #5 Posted Apr 07 2020 - 15:47

    First lieutenant

  • -Players-
  • 22181 battles
  • 587
  • [GLAD-] GLAD-
  • Member since:
    03-18-2016
Known issue from the last round of FL. Supposedly it was fixed this round.

F0R_M07H3R_RU5514 #6 Posted Apr 07 2020 - 15:47

    Major

  • Players
  • 54738 battles
  • 6,542
  • Member since:
    07-25-2012

Wonky sounds - check

Periodic disconnects - negative







Also tagged with Front line, sound, connection

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users