Jump to content


Game keeps freezing and then dropping


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Blacktor #1 Posted Jul 31 2020 - 20:37

    Corporal

  • Players
  • 18024 battles
  • 46
  • Member since:
    08-17-2011
I log on and in about 2 minutes, the game freezes and then kicks me. Either on the garage screen or in battle. After logging back in, continues to do so. I run Windows 10 64 Bit. It is 100% updated as well as the drives for my card, an NVIDIA GeForce GTX 970. This has been going on for 3 days now.

Edited by Blacktor, Jul 31 2020 - 20:38.


JustMakingTracks #2 Posted Jul 31 2020 - 20:56

    Private

  • -Players-
  • 4485 battles
  • 1
  • [4HIM2] 4HIM2
  • Member since:
    11-15-2017
Similar behavior for me but about every other game.

Prosqtor #3 Posted Jul 31 2020 - 21:11

    Major

  • Players
  • 68746 battles
  • 2,151
  • [T-N-T] T-N-T
  • Member since:
    12-16-2011

While playing arty, while swinging the tank around to aim, I sometimes get a crash and drop.

 



RHeadshot #4 Posted Jul 31 2020 - 21:28

    Captain

  • -Players-
  • 9684 battles
  • 1,668
  • Member since:
    10-12-2018
Getting bad lag with high ping.  But it's always our fault.

Baron_Von_Cheeto #5 Posted Jul 31 2020 - 22:42

    Sergeant

  • -Players-
  • 63362 battles
  • 126
  • Member since:
    03-05-2015
I contacted War Gaming several times about this issue. According to them there servers are running perfectly. We are all wrong its our end. The greatest customer server ever. Even there web page runs slow. I think there premium shop must be fine. When that has issues that gets fixed right away.

Edited by Baron_Von_Cheeto, Jul 31 2020 - 22:43.


Blacktor #6 Posted Aug 01 2020 - 18:18

    Corporal

  • Players
  • 18024 battles
  • 46
  • Member since:
    08-17-2011

View PostBaron_Von_Cheeto, on Jul 31 2020 - 22:42, said:

I contacted War Gaming several times about this issue. According to them there servers are running perfectly. We are all wrong its our end. The greatest customer server ever. Even there web page runs slow. I think there premium shop must be fine. When that has issues that gets fixed right away.

Strange that it's our fault considering I did NOTHING to change my computer yet it started to occur right after THEIR update... and in NO other game.

 


Edited by Blacktor, Aug 01 2020 - 18:18.


kimok2014 #7 Posted Aug 01 2020 - 19:43

    Corporal

  • -Players-
  • 36286 battles
  • 10
  • Member since:
    02-02-2014
 ive been same way! 3 days now! log in  runs for about 2 minutes then connection interuption! tried everything,uninstalled game twice,checked everything on my computer,nothing! sent ticket to  support with their game check file,which i ran 3 times! they keep saying wrong report!! its not!! not sure if on my end or their servers!!  also started after update! wish knew for sure if my or their issue!! really believe its theirs, server problem! everything else runs perfectly on my system! any info muchly appreciated! pulling my hair out not knowing whether to 2wait for them or????? 

Edited by kimok2014, Aug 01 2020 - 19:46.


GealicWolf #8 Posted Aug 05 2020 - 05:53

    Corporal

  • -Players-
  • 10681 battles
  • 69
  • [ROCKY] ROCKY
  • Member since:
    01-22-2017

Same here, Lagging, and rubber-banding.....

No Mods

Fresh Install

Unplayable game......

 

 

Sigh.......






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users