Jump to content


Today's odd glitch #1


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Tao_Te_Hobbit #1 Posted Nov 22 2020 - 17:00

    Major

  • -Players-
  • 31355 battles
  • 7,565
  • [TER] TER
  • Member since:
    02-28-2016

Actually, both from yesterday, but at least one - and probably the other - are continuing.

 

I get sound cutting out.  Just for a second or two.  If I'm in garage, music stops.  If I'm in battle, engine and other sounds go dead.  No play seems affected - it's not like everything freezes or teleports or does other weird mutant stuff.  Just ... a moment of the Sound of Silence.

 

 

 



omi5cron #2 Posted Nov 22 2020 - 17:34

    Major

  • Players
  • 30026 battles
  • 7,627
  • [THUGZ] THUGZ
  • Member since:
    04-01-2013

 

maybe a check/repair? also try safeMode to check about garage sound, that way you wont mess with mods not being in match. i never have garage sounds on, so no idea if its happening to me.so, for me, the "rest is silence"

 

 

EDIT: oops 2:40


Edited by omi5cron, Nov 22 2020 - 17:35.


1stcav05B #3 Posted Nov 22 2020 - 17:35

    Corporal

  • Players
  • 27802 battles
  • 69
  • [PHASD] PHASD
  • Member since:
    02-27-2012
I enjoy the cover by Disturbed.

killerman1997 #4 Posted Nov 23 2020 - 01:45

    Sergeant

  • Players
  • 34239 battles
  • 132
  • [GURUS] GURUS
  • Member since:
    07-21-2012

Lol, this happened a while ago to me



heavymetal1967 #5 Posted Nov 23 2020 - 02:02

    Major

  • Players
  • 79260 battles
  • 26,741
  • [HSOLO] HSOLO
  • Member since:
    05-30-2012

 

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users