Jump to content


Error: Connection to the server has been interrupted.


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

N7_JT #1 Posted Aug 12 2021 - 23:42

    Corporal

  • Players
  • 6051 battles
  • 12
  • Member since:
    11-27-2013

I'm having this happen every time I join a match.  I'll be able to play for a good 3-5 minutes and then all of a sudden my tank stops responding and if I wait another few seconds i get kicked to the login screen with a message that says: "Connection to the server has been interrupted."  If I catch it in time and alt-f4 out of the game I can usually log back in fast enough to see the last minute or two of the game (if it didn't disconnect while my tank was out of cover).

 

This only started the day that patch 1.14 came out.   I've been running fine for six months.  The really strange part is this also happened around Christmas last year sent in a ticket and no one could figure out what was wrong.  But, a patch right around the beginning of January and amazing the disconnects stopped.



tod914 #2 Posted Aug 13 2021 - 00:15

    Major

  • Players
  • 72840 battles
  • 10,148
  • Member since:
    12-23-2013
Yup since the patch it's been hosed.  SA more than 3x my normal ping.  NA easily more than double.  My clean reinstalled worked for one game.  Keep tossing $ at them though.

Edited by tod914, Aug 13 2021 - 01:55.


mobyclick2034 #3 Posted Aug 13 2021 - 00:47

    Corporal

  • Players
  • 70826 battles
  • 36
  • Member since:
    09-09-2012

Yes OMG someone else that feels my pain.

Let me guess people saying check this check that send me this.

I say F!@# you latest patch is what has changed.

Normally play 10-30 battles a day on normal. now cant even go 5 minutes.

 

Dont ask me for a ping plotter, do not ask for version of whatever and dont ask if i updated mods. IDO NOT have any mods pure vanilla.

 

N7_JT  I feel your pain.



Panzerwoody #4 Posted Aug 13 2021 - 00:53

    Sergeant

  • Players
  • 57255 battles
  • 176
  • [GOONZ] GOONZ
  • Member since:
    09-17-2013
I have an idea for an anniversary present......how about a game that works instead of this dumpster fire covered in baby puke and walrus feces sprinkled with donkey semen? "Lets introduce a bunch of "changes" so that it looks like we do something, completely ignoring the fact that our product is unstable and frustrates our player base" was the phrase recently heard at wargaming. Just.....wow.

ATruk #5 Posted Aug 13 2021 - 00:57

    Captain

  • Players
  • 76094 battles
  • 1,466
  • Member since:
    03-16-2013

My slow machine does it.

My fast machine; not yet.



overkillawakened #6 Posted Aug 13 2021 - 01:20

    Private

  • Players
  • 31942 battles
  • 1
  • [T-D-D] T-D-D
  • Member since:
    01-12-2012

Tomorrow they are supposedly releasing a quick fix patch of some sort to help with the issues i have the same issue as many have so lets hope this fix works in my honest opinion i think they should release the updates that are large as this 1.14 into sections so it does not cause these issues 

 



Dam_The_Bots #7 Posted Aug 13 2021 - 02:09

    First lieutenant

  • Players
  • 52574 battles
  • 751
  • [CCCM] CCCM
  • Member since:
    11-21-2011
Hell I cant connect at all.  WG and their bright ideas!

RattleAndRoll #8 Posted Aug 14 2021 - 04:43

    Corporal

  • Players
  • 13919 battles
  • 19
  • [KWSN] KWSN
  • Member since:
    12-17-2013
I get disconnected in the garage, Four times an hour.

N7_JT #9 Posted Aug 15 2021 - 19:16

    Corporal

  • Players
  • 6051 battles
  • 12
  • Member since:
    11-27-2013
Glad to know it isn't just me... and does anyone know if that patch was put up?  They "resolved" my ticket saying this would fix it.  Didn't have a chance the play the last couple days, but just tried and my first battle the EXACT SAME THING happened again.

S0055d #10 Posted Aug 16 2021 - 22:28

    Corporal

  • Players
  • 43942 battles
  • 21
  • [BODE] BODE
  • Member since:
    01-31-2015
Same here.  Warships works but tank server connection interrupted.  Can't even get in a battle.

mobyclick2034 #11 Posted Aug 18 2021 - 18:20

    Corporal

  • Players
  • 70826 battles
  • 36
  • Member since:
    09-09-2012

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/650372-after-most-recent-update-game-freezes-intermittently/page__pid__12899764__st__60#entry12899764

Larger post and little more info.

still broke

 



N7_JT #12 Posted Aug 20 2021 - 14:31

    Corporal

  • Players
  • 6051 battles
  • 12
  • Member since:
    11-27-2013
I was just asked in my support ticket to change the speed of my ram in the bios settings.  I'll try it when i get home because at this point idk what else to do.  But at the same time, ARE YOU SERIOUS!?  What software company asks its user to go in and make changes to hardware at the bios level!?  This is EXTREMELY unprofessional. 

ATruk #13 Posted Aug 23 2021 - 13:49

    Captain

  • Players
  • 76094 battles
  • 1,466
  • Member since:
    03-16-2013

View PostN7_JT, on Aug 20 2021 - 06:31, said:

I was just asked in my support ticket to change the speed of my ram in the bios settings.  I'll try it when i get home because at this point idk what else to do.  But at the same time, ARE YOU SERIOUS!?  What software company asks its user to go in and make changes to hardware at the bios level!?  This is EXTREMELY unprofessional. 

Overclocked? Otherwise, that there is beyond proper. I would not do that.

I have just resigned myself to wait it out.

Tired of rebuilding my machine and apps because some software company screws up.



N7_JT #14 Posted Aug 23 2021 - 18:48

    Corporal

  • Players
  • 6051 battles
  • 12
  • Member since:
    11-27-2013
Nope, just running stock speed that the ram was comes in DDR4 3600, I believe?  And yup I'm just gonna wait it out I guess, it sucks because I have 100+ days of premium time I have stocked up over the last season or two and thats all going to waste now.  They know this is an issue.  I had the exact same thing happen (with a submitted ticket) after their big update in December last year and it happens AGAIN the day they push update 1.14...

yruputin #15 Posted Aug 23 2021 - 20:08

    Captain

  • Players
  • 39176 battles
  • 1,208
  • [HOR] HOR
  • Member since:
    03-08-2016
wish wargaming didn't kill the west server:confused:

N7_JT #16 Posted Aug 26 2021 - 15:46

    Corporal

  • Players
  • 6051 battles
  • 12
  • Member since:
    11-27-2013
So for anyone keeping track, hoping for a solution.  After WG asked me to test with a VPN it seemed to fix the issue.  5 games without a disconnect.  Switch back to no vpn and first game I got a disconnect.  WG says they are now researching a cause and the ticket is on hold.  There was some serious issues with hangs and bad ping while using a VPN though, so that is a no go as a temp fix until WG can patch.

taimur_pak_warrior #17 Posted Sep 04 2021 - 21:18

    Private

  • Players
  • 602 battles
  • 4
  • Member since:
    02-13-2013
thanks God i am not alone in this all 

HeMoPh0bic_NoseBleed #18 Posted Sep 06 2021 - 15:22

    Corporal

  • Players
  • 43579 battles
  • 57
  • Member since:
    06-23-2011
this crapstarted happening again today

BadMacd #19 Posted Sep 06 2021 - 16:11

    Corporal

  • Players
  • 23310 battles
  • 11
  • [MIL1] MIL1
  • Member since:
    11-11-2014

View PostHeMoPh0bic_NoseBleed, on Sep 06 2021 - 09:22, said:

this crapstarted happening again today

What I just found was some how my norton VPN was turned off once I turned it back on I just played 3 straight games with no freeze up or DQ, hope this helps others.



HeMoPh0bic_NoseBleed #20 Posted Sep 06 2021 - 16:15

    Corporal

  • Players
  • 43579 battles
  • 57
  • Member since:
    06-23-2011

View PostBadMacd, on Sep 06 2021 - 09:11, said:

What I just found was some how my norton VPN was turned off once I turned it back on I just played 3 straight games with no freeze up or DQ, hope this helps others.

i shouldnt have to use a vpn to play this game. this is just hot garbage






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users