Jump to content


Is it possible to remove the smoke effect from the cannon?


  • This topic is locked This topic is locked
13 replies to this topic

TanarusFact #1 Posted Nov 01 2011 - 09:26

    Staff sergeant

  • Players
  • 1460 battles
  • 302
  • Member since:
    10-03-2011
Mainly so I can see the path of my projectile better...  Anyone?

jandraux #2 Posted Nov 01 2011 - 09:30

    Corporal

  • Players
  • 4476 battles
  • 88
  • Member since:
    07-29-2011
Yeah..it is possible..Here the instructions

THough, your game may not be that dramati..but it will surely add to your aiming abilities and
higher FPS ^^



Go to the following Folder inside your Game Folder: D:\Programs\World of Tanks\res\particles\Tank

Inside this Folder Rename the following Files from this:

shot_big.xml
shot_big_PT.xml
shot_big_SAU.xml
shot_main.xml
shot_mb_main.xml
shot_mb_small.xml
shot_small.xml
shot_small_auto.xml

to this:

shot_big.xml_
shot_big_PT.xml_
shot_big_SAU.xml_
shot_main.xml_
shot_mb_main.xml_
shot_mb_small.xml_
shot_small.xml_
shot_small_auto.xml_

(or just place them in separate folder)


Do NOT Rename shot_MTLS_auto.xml as this seems to remove the Tracers.

Instead of the _ you can choose any other Character you like. Windows will show you a warning about
the World will explode if you change the Files from xml to bloddy Hell but you can just ignore that.


PS: Just got this instructions from the forums a long time ago ^^

Sergeant_Joe #3 Posted Nov 01 2011 - 09:30

    Corporal

  • Players
  • 962 battles
  • 10
  • Member since:
    09-30-2011
Go to C:/Games/World_of_Tanks/res/particles/tank. In that folder there will be files that say shot_... Simply rename them by putting another underscore in front of their names, so it looks like _shot_...(make sure to do this with ALL of the shot_... files)

Sergeant_Joe #4 Posted Nov 01 2011 - 09:32

    Corporal

  • Players
  • 962 battles
  • 10
  • Member since:
    09-30-2011
@jandraux aaaagh ya beat me to it

TanarusFact #5 Posted Nov 01 2011 - 09:34

    Staff sergeant

  • Players
  • 1460 battles
  • 302
  • Member since:
    10-03-2011
AWESOME.  Thanks fellas.  Now, hopefully the server comes back online tonight so I can try it out.   :blink:

jandraux #6 Posted Nov 01 2011 - 09:34

    Corporal

  • Players
  • 4476 battles
  • 88
  • Member since:
    07-29-2011

Quote

@jandraux aaaagh ya beat me to it

Hahha..notepads always comes in handy..and btw..you cant rename all the files..the tracers would be gone

jandraux #7 Posted Nov 01 2011 - 09:37

    Corporal

  • Players
  • 4476 battles
  • 88
  • Member since:
    07-29-2011
Speaking of SERVER down..grrr..its pissin me off..havent played WoT for a month or so (Busy w/ college)
now its sem break..and suddenly the server is down..


Well, at least we are assured the Moderators are looking up to it. They say it will be back soon. ^^


This is the Post ^^

KaidenOZ #8 Posted Nov 01 2011 - 09:42

    Corporal

  • Players
  • 5314 battles
  • 78
  • Member since:
    08-30-2011
or you could just use WOT tweaker....

http://translate.goo...l0sEHZNpP3qQ4iw

jandraux #9 Posted Nov 01 2011 - 09:45

    Corporal

  • Players
  • 4476 battles
  • 88
  • Member since:
    07-29-2011
Cool..good link..

PRoblem is that the GUI cant be understood

Is there an english version?

PS: you even posted it as a google trans link hehe ;D

KaidenOZ #10 Posted Nov 01 2011 - 09:47

    Corporal

  • Players
  • 5314 battles
  • 78
  • Member since:
    08-30-2011

View PostKaidenOZ, on Nov 01 2011 - 09:42, said:

or you could just use WOT tweaker....

http://translate.goo...l0sEHZNpP3qQ4iw


if you actually got it you would see it has english language support :P

PTwr #11 Posted Nov 01 2011 - 09:48

    Major

  • Players
  • 52640 battles
  • 13,533
  • [BITSA] BITSA
  • Member since:
    04-25-2011
Google for MULTILINGUAL WoT Tweaker, it will have flags for changing languages, it was translated with some program so it is crawling but still understandable.
Not every version you will find will have english, but multilingual, as name says, will have.

KaidenOZ #12 Posted Nov 01 2011 - 09:50

    Corporal

  • Players
  • 5314 battles
  • 78
  • Member since:
    08-30-2011
the link i supplied IS multilingual,   but its only downloadable from russian site,  hence why it is BMed through google translate,   everything works fine...just that its a russian website

TanarusFact #13 Posted Nov 01 2011 - 10:16

    Staff sergeant

  • Players
  • 1460 battles
  • 302
  • Member since:
    10-03-2011
Thank you!!!  I was also struggling with some FR issues.   Disabling all that smoke will certainly help!!!

EpicAnon #14 Posted Nov 23 2011 - 02:01

    Corporal

  • Players
  • 29061 battles
  • 35
  • [WARMG] WARMG
  • Member since:
    04-05-2011
so it could be my antivirus is crazy but it flagged the tweaker as a trojan




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users