Jump to content


world of tanks not loading


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
11 replies to this topic

nadnad34 #1 Posted Nov 24 2011 - 00:23

    Captain

  • Players
  • 10302 battles
  • 1,202
  • Member since:
    04-25-2011
Ok, i have had some problems with world of tanks since 6.7 came out, i cant get on. It says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." The only way i can get on for one time is if i down load the hole thing, and then if i try to get on again it says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." :arta:

Any idea's to fix it, please post down below.

Thanks :).


QJW #2 Posted Nov 24 2011 - 00:35

    Major

  • Players
  • 19053 battles
  • 2,452
  • [A1PHA] A1PHA
  • Member since:
    04-21-2011
is it just ur account? or have u tried other accounts?

nadnad34 #3 Posted Nov 24 2011 - 00:36

    Captain

  • Players
  • 10302 battles
  • 1,202
  • Member since:
    04-25-2011
Ok, i have had some problems with world of tanks since 6.7 came out, i cant get on. It says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." The only way i can get on for one time is if i down load the hole thing, and then if i try to get on again it says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." :arta:

Any idea's to fix it, please post down below.

Thanks :).


nadnad34 #4 Posted Nov 24 2011 - 00:37

    Captain

  • Players
  • 10302 battles
  • 1,202
  • Member since:
    04-25-2011
Its not my account. it happened to me on my other computer too

TheBestAround #5 Posted Nov 24 2011 - 00:39

    Staff sergeant

  • Players
  • 8805 battles
  • 341
  • Member since:
    06-05-2011
You also seem to be having a problem with having your topics duplicated.  However the colour is slightly different.

stickjock #6 Posted Nov 24 2011 - 00:41

    Major

  • Players
  • 5338 battles
  • 5,134
  • [USABO] USABO
  • Member since:
    04-21-2011
The need for multiple threads??  And this one in suggestions??

GenPanzer #7 Posted Nov 24 2011 - 00:41

    Captain

  • Players
  • 26052 battles
  • 1,718
  • [JIMBO] JIMBO
  • Member since:
    08-15-2011

View Postnadnad34, on Nov 24 2011 - 00:23, said:

Ok, i have had some problems with world of tanks since 6.7 came out, i cant get on. It says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." The only way i can get on for one time is if i down load the hole thing, and then if i try to get on again it says "windows cannot access this device, path, or file. Your may not have the appropriate permission to access the item." :arta:

Any idea's to fix it, please post down below.

Thanks :).


This happened to me and I posted a solution. Don't ask me where that thread is, lol. Anyway, what you have to do is grant your account full permission to the WoT directory using the admin account. Every update will cause this issue and I have to re-apply those permissions after each one. I hope this helps and good luck.

Mewn #8 Posted Nov 24 2011 - 00:42

    Captain

  • Players
  • 11088 battles
  • 1,268
  • Member since:
    08-25-2011
Going to guess you're young and using your parents' computer. You'll have to ask them to give you the proper permissions.

You're using the wrong forum for this. Try one of the Error Reporting forums. And don't use colored text. It just makes you look younger.

GenPanzer #9 Posted Nov 24 2011 - 00:44

    Captain

  • Players
  • 26052 battles
  • 1,718
  • [JIMBO] JIMBO
  • Member since:
    08-15-2011
See here for answer: http://forum.worldof...ks-not-loading/

Wallachia #10 Posted Nov 24 2011 - 01:20

    Major

  • Beta Testers
  • 930 battles
  • 3,139
  • Member since:
    10-21-2010
Threads merged and moved to General Error Reporting

Valkeiper #11 Posted Nov 24 2011 - 01:28

    Major

  • Players
  • 8176 battles
  • 2,018
  • Member since:
    04-15-2011
I've been having a similar problem. About half the time I click my desktop icon to start WoT, it doesn't.

usually does if I click it again, tho.

wa_biker #12 Posted Dec 12 2011 - 17:53

    Captain

  • Players
  • 9416 battles
  • 1,118
  • [LB-VV] LB-VV
  • Member since:
    08-12-2011
just throwing this out there, have y'all tried to "Run as Adminstrator" when you click the icon?