Jump to content


Game Mechanics FAQ


  • This topic is locked This topic is locked
131 replies to this topic

CrystalClear #61 Posted Mar 11 2012 - 02:44

    Corporal

  • Players
  • 33326 battles
  • 11
  • Member since:
    10-23-2011
Not sure if this is in the correct spot.  I see it is a Pinned topic.  I also have tried a variety of searches to find an answer or see if this is in a future upgrade.  This concerns the French line of tanks.  Is there any possible way to have a quick key that alerts other team members you are "Reloading"  It looks like a French is running away, when in fact you have to reload and hide.  I usually try and type it in the chat box, but it would be great to hit an F(key) to let the team or close tank know.

And sorry if this has been discussed or mentioned I searched French Tanks Reload and other related topics.

Thanks

Iiztrollin #62 Posted Mar 11 2012 - 08:03

    Sergeant

  • Players
  • 9689 battles
  • 159
  • Member since:
    03-09-2011
so when do you plan on either completly reworking koriman or just taking it out of the line up atleast for publics its an ok CW map but horrid for pubbies

Onwego #63 Posted Mar 12 2012 - 01:15

    Private

  • Players
  • 12907 battles
  • 3
  • Member since:
    03-21-2011
Is there any discussion on removing the tracers from artillery in the future again? It really takes the pleasure out of the game to fire one round only to have the opposing team know your exact location without having enemy forces anywhere remotely near your position. let alone the fact people are using the tracers hack to pinpoint your shots fired. Please research this and create a change to the artillery shells.

CloDevious #64 Posted Mar 14 2012 - 18:12

    Corporal

  • Players
  • 11288 battles
  • 16
  • Member since:
    05-03-2011
No idea if this has been asked before. I had a few questions about the TBA physx updates.

  • Will tanks respond more to their environments? So basically will sand, snow, Ice, mud, rain have a greater effect on the tracks and their traction on these surfaces.
  • Will tanks take more damage form being rammed and ramming other tanks?


pwspuds #65 Posted Mar 14 2012 - 22:46

    Captain

  • Players
  • 68834 battles
  • 1,114
  • [WARRP] WARRP
  • Member since:
    09-07-2011
Why do I always get stuck with bad teams?
This match making system is bs!
If I was a better player, I would have to kill half their team so we would have a chance to win.
This match making system is rigged for you to fail 60% of the time! :Smile-izmena:

Lyra_Heartstrings_ #66 Posted Mar 15 2012 - 08:59

    Corporal

  • Players
  • 10448 battles
  • 24
  • [LRN7D] LRN7D
  • Member since:
    02-20-2012
When 7.2 comes out, if my wolverine is elite status will i have the m18 researched for me or will i loose elite status?

Metal_Church #67 Posted Mar 15 2012 - 17:44

    Captain

  • Players
  • 68680 battles
  • 1,412
  • [NEAD] NEAD
  • Member since:
    10-29-2011
hhmmm how is it some days i can hit a fly at 500 meters in my 704, but more than i like i can,t hit the friggan planet with it ? is this some kind of in game problem or am i just seeing it wrong.

sudros #68 Posted Mar 15 2012 - 20:06

    Staff sergeant

  • Players
  • 11283 battles
  • 290
  • [RDDTV] RDDTV
  • Member since:
    08-17-2011
I just need to understand something. I am in a TD, SU-85, with camo net and optics. I am parked and watch a M6 heavy drive up to about 250 metres and then it disappears from sight. So, I fire at a Panther that appears and I hit and destroy it, but the M6 sees me, cause camo got broke when I fired, and he shots me. Only thing is, I can not see him. He fires a second time at me, and again, I can not see him. He fires a third time, and kills me. After I am destroyed, he moves out into the open and I see him and he was less than 200 metres away. Can someone explain to me how a heavy can stay hidden after firing 3 rounds and a TD can not stay hidden after just one round? TDs are suppose to be the ones that can hide, but a heavy tank that does not get seen after multiple shots??? What gives with that?? Any help would be greatly appreciated. I would like to know if this is normal, or someone can hack and see, cause I don't like being the TD that can not see heavies, even after buying optics and everything else. Thanks...

Slick_Rick #69 Posted Mar 15 2012 - 22:00

    Sergeant

  • Players
  • 18486 battles
  • 214
  • Member since:
    01-29-2012
FWIW, he probably couldn't see you.  Suppose he had 2 or 3 bushes between you and him -- when he fires, if he's close to 1 bush it loses effect.  But all the other bushes still work fine.  He has a buddy (perhaps that panther that you have a clear line of fire on?) that can see you, however.  His buddy radios your location to him, and bam, he shoots you.  dead.

-Slick (radios FTW!!)

daRock7 #70 Posted Mar 19 2012 - 12:22

    Private

  • Players
  • 32133 battles
  • 1
  • Member since:
    02-15-2012
Hi,

I noticed a discrepancy with the 75mm HE round for the Sherman gun... the 75mm shows as more powerful but in reality had less HE.  The 75mm had 1.5 lb HE and the 76 had about half to 3/4 if i recall.  Is this something that can be fixed?  The 76mm HE had more steel as it fired at a higher velocity and the 75 mm HE had a thinner shell wall.

I'm aware that this is a game and not a simulation but other details like armor are replicated accurately.

I can get the details if this can be fixed.

crossfire345 #71 Posted Mar 20 2012 - 13:23

    Private

  • Players
  • 6 battles
  • 1
  • Member since:
    03-20-2012
how can i lower my ping so my game doesnt lag

abramdragon #72 Posted Mar 20 2012 - 20:21

    Corporal

  • Players
  • 4939 battles
  • 23
  • Member since:
    04-20-2011
Hi, i have a question. I have heard of the new phisics about to be placed in hte new updates. I was wondering if it is possible to go a little more realistic. Im talking like Battlefield 3 style where you can make holes in buildings that anyone can fire at the enemy trying to hide behind the wall. Is this posssible?

ChosenHero #73 Posted Mar 22 2012 - 00:13

    Private

  • Players
  • 6166 battles
  • 1
  • [OURH] OURH
  • Member since:
    11-06-2011
Okay r u guys ever going to have bottom armor ratings on tanks.  in one battle i was in a jadgpanther shot a tiger 2 that had just started to crest a hill in the armor under it and it deflected.  i would think that it  ether would kil the crew or be a instant immobleize or even kill.

knight7000 #74 Posted Mar 22 2012 - 16:12

    Corporal

  • Players
  • 1297 battles
  • 36
  • Member since:
    02-23-2011
where can i find my battle recording? you know, the one that you can turn on in settings?

CrystalClear #75 Posted Mar 22 2012 - 19:21

    Corporal

  • Players
  • 33326 battles
  • 11
  • Member since:
    10-23-2011
For me, I found them on the main drive.  There was a folder called "Games"  I did not create that, so I have to assume WOT install does.  In that folder you should look for another folder called "Replays"  (as long as you have them turned on in settings.

You can only play the replay if you are not currently running WOT.  So shut down the program, then go to the folder and click on the replay that you want.  It should open the WOT.exe file and start the replay.  ( if it does not and wants the program associated with the file, then look for the WOT.exe program file)

Converting those to another format is another story, so if your plan is to re-play those on Youtube it will take more steps and another program.

CC


View Postknight7000, on Mar 22 2012 - 16:12, said:

where can i find my battle recording? you know, the one that you can turn on in settings?


birdman902 #76 Posted Mar 23 2012 - 15:22

    Staff sergeant

  • Players
  • 30329 battles
  • 414
  • Member since:
    02-20-2011
How does one achieve max penetration? And how is penetration calculated? My Tiger's 88mm L/71 has an average of 203 and and I bounced 2 shots off an M3 lee at distances of 400m and 250m... :blink:

tanked2375 #77 Posted Apr 01 2012 - 19:34

    Corporal

  • Players
  • 13526 battles
  • 48
  • Member since:
    03-21-2011
hello id like to know when you will improve the mach making... because i just came from a Battle where the other team had tier 8's almost half way down  and our team only had like 3-4 and they have a hummel at 3rd in the bottom BUT on my team there was a hummel in the middle of our ranks and below him we had tier 5's but they had tier 6-7 almost the whole way down after half

extremetowboy #78 Posted Apr 02 2012 - 10:59

    Private

  • Players
  • 7705 battles
  • 8
  • Member since:
    12-08-2011
I love the game but have one issue my t 28 td that i worked hard to get is killing me i'm going broke playing it it's crazy the last battle i was in i had 4 kils 4 damaged and 1 spotted and i still lost 145 credits for repair and ammo it doesn't matter if i win or lose i still lose credits someone else suggested playing a lower tier for money but i worked hard on this and want to play this the suggestion i got was don't shoot so much ok (hey guys not gonna shoot that guy amo cost to much!!) roflmao! like i said i love the game but the anger from losing credits is to much !

ChickenMcFuggits #79 Posted Apr 03 2012 - 11:43

    Major

  • Players
  • 34074 battles
  • 2,921
  • Member since:
    02-12-2012

View Postcrossfire345, on Mar 20 2012 - 13:23, said:

how can i lower my ping so my game doesnt lag
Do a search. There are several threads on the forum that have all sorts of technical advice on lowering ping and lag, like adjusting frame rate and such. I never paid too much mind or I'd be able to reiterate it but my ping is normally below 30.

segrams #80 Posted Apr 03 2012 - 13:01

    Private

  • Players
  • 31785 battles
  • 7
  • Member since:
    08-26-2011
you have absolutely scuttled the panther 2 by taking away it's accuracy, it's not even with playing much like the rest of the german lines. I suddenly miss have my shots over 300m. good job depositors. Every time you update you take away from the german tanks why?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users