Jump to content


Invitation Button problems


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

occupymypants #1 Posted Dec 04 2011 - 16:11

    Private

  • Players
  • 5803 battles
  • 2
  • Member since:
    10-10-2011
Help Puleeez!!

The last few times I have played when others that I 'mumble' with try to invite me to their platoon...the invite button 'flashes', it then goes out and 'nothing'.
Some are Premium members and it doesn't matter who. I can 'invite' one and it works fine.....

thanks

Dakodah #2 Posted Dec 04 2011 - 16:32

    Captain

  • Beta Testers
  • 5139 battles
  • 1,753
  • Member since:
    06-29-2011
For Premium it's 3 people

For Standard it's 2 People

and the Message says "Only Premium accounts can invite another person."

occupymypants #3 Posted Dec 05 2011 - 01:41

    Private

  • Players
  • 5803 battles
  • 2
  • Member since:
    10-10-2011

View PostDakodah, on Dec 04 2011 - 16:32, said:

For Premium it's 3 people

For Standard it's 2 People

and the Message says "Only Premium accounts can invite another person."

yes, I am aware of that????

but NO ONE is able to invite me....it just flashes and then stops when i ckick on it...no screens come up or anything.

Dakodah #4 Posted Dec 05 2011 - 03:57

    Captain

  • Beta Testers
  • 5139 battles
  • 1,753
  • Member since:
    06-29-2011

View Postoccupymypants, on Dec 05 2011 - 01:41, said:

yes, I am aware of that????

but NO ONE is able to invite me....it just flashes and then stops when i ckick on it...no screens come up or anything.

Go to settings > Game > Chat > "Accept invitations only from players in Friends List"

Make sure that's unchecked




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users