Jump to content


premotional codes


  • This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

Mr_Wicked #1 Posted Dec 05 2011 - 17:41

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 7
  • Member since:
    10-02-2011
Hello all

has anyone else signed up for the alienware premotion and had problems with the gold not showing up in the game console?

i signed up to the site got the code and entered it, the gold is showing in my account in account manager but not in the game console

gunney42 #2 Posted Dec 05 2011 - 17:44

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 16807 battles
  • 822
  • Member since:
    04-12-2011
Everyone I know that used it had it show up right away.

jai2505 #3 Posted Dec 05 2011 - 17:48

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    12-05-2011
i did same and still no gold in game

sampak #4 Posted Dec 05 2011 - 17:49

    Captain

  • Players
  • 13062 battles
  • 1,648
  • Member since:
    04-24-2011
Gold showed up right away for me and my buddies.

Then again it could be because you entered a premotional code. Maybe you moved your tank before the gold had a chance to hit your account, since it's premotional. I got the promotional code, and as the prefix suggests, that code's all about favoring motion.




:Smile_great:

dragonhelm #5 Posted Dec 05 2011 - 17:55

    Sergeant

  • Players
  • 10983 battles
  • 107
  • Member since:
    04-11-2011
I had to log out and back on for my gold to show up.

worked instantly

jai2505 #6 Posted Dec 05 2011 - 18:37

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 2
  • Member since:
    12-05-2011
it shows up in account just not in game

Mr_Wicked #7 Posted Dec 05 2011 - 18:40

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 7
  • Member since:
    10-02-2011
like i siad its showing up in account manager just not in the game console , also i didnt move any tanks i still have the same ones i had when i did it.

sampak #8 Posted Dec 05 2011 - 19:08

    Captain

  • Players
  • 13062 battles
  • 1,648
  • Member since:
    04-24-2011

View PostMr_Wicked, on Dec 05 2011 - 18:40, said:

like i siad its showing up in account manager just not in the game console , also i didnt move any tanks i still have the same ones i had when i did it.

ROFL I guess my joke went above your head there. ;) I was poking fun at your spelling.

Anyway, make sure you were logged into the www.worldoftanks.com site with the correct email/account info when you added the promo code for gold there, in case you have more than one account you play with in WOT. There should have been a notice that pops up in the game as soon as you get your gold.

Are you sure you didn't already get the gold and just don't remember the difference?

Mr_Wicked #9 Posted Dec 05 2011 - 19:54

    Private

  • Players
  • 0 battles
  • 7
  • Member since:
    10-02-2011

View Postsampak, on Dec 05 2011 - 19:08, said:

ROFL I guess my joke went above your head there. ;) I was poking fun at your spelling.

Anyway, make sure you were logged into the www.worldoftanks.com site with the correct email/account info when you added the promo code for gold there, in case you have more than one account you play with in WOT. There should have been a notice that pops up in the game as soon as you get your gold.

Are you sure you didn't already get the gold and just don't remember the difference?


nope i had no gold before i did it and still no gold ingame after, however like i siad its showing up in account manager on the web page just not ingame.

fiGhtiNg_iRiSh #10 Posted Dec 05 2011 - 20:13

    First lieutenant

  • Players
  • 18299 battles
  • 676
  • Member since:
    05-09-2011
Maybe its only for EU server?

gunney42 #11 Posted Dec 05 2011 - 20:36

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 16807 battles
  • 822
  • Member since:
    04-12-2011
Another thing, if you copied the code from the page when it turned green, did you make sure not to copy the "Key:". I ask because they forgot to space it so if you copied that part, it would not work.

sampak #12 Posted Dec 05 2011 - 23:49

    Captain

  • Players
  • 13062 battles
  • 1,648
  • Member since:
    04-24-2011
It works on the US server, I tried it, and so have many others, so it's not a EU server only deal.

However, I get the feeling if it accepted the code, and shows you the 350 gold in your website page, then I'd contact WG support, probably the only way you'll get any real action on this.

HCallahan #13 Posted Dec 06 2011 - 03:45

    Sergeant

  • Players
  • 4138 battles
  • 102
  • Member since:
    09-15-2011

View Postdragonhelm, on Dec 05 2011 - 17:55, said:

I had to log out and back on for my gold to show up.

worked instantly
Ditto.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users