Jump to content


[0.7.5] _Say_'s COMPLETE mod

_Say_s complete mod vehicle icon setting xvm

  • This topic is locked This topic is locked
104 replies to this topic

Poll: [0.7.5] _Say_'s COMPLETE mod (153 members have cast votes)

What pack do you prefer?

  1. _Say_'s VEHICLE ICON mod (62 votes [24.51%])

    Percentage of vote: 24.51%

  2. _Say_'s MINIMAP mod (43 votes [17.00%])

    Percentage of vote: 17.00%

  3. _Say_'s GUI tweaks (90 votes [35.57%])

    Percentage of vote: 35.57%

  4. _Say_'s GRAPHIC tweaks (58 votes [22.92%])

    Percentage of vote: 22.92%

Vote Hide poll

_Say_ #41 Posted Feb 05 2012 - 17:49

    Corporal

  • Players
  • 26 battles
  • 17
  • Member since:
    12-24-2011

View PostHawk819, on Feb 05 2012 - 00:31, said:

On another note:

_Say_ , love your mods. For the battle.swf file. You have two battle.swf files, GUI tweaks and Vehicle Icon Mod. Please choose one, otherwise, the mod cannot be used in the JSGME. Due to one battle.swf file being removed.
I can't remove it. If someone like just GUI or VEHICLE ICON mod, they'll need battle.swf as well.

And don't use JSGME, I never let some program to manage my files in game. Actually it's a very risky.

ElcomeSoft #42 Posted Feb 05 2012 - 20:22

    Sergeant

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 153
  • Member since:
    10-04-2010

View Post_Say_, on Feb 04 2012 - 15:25, said:

How broken? For everybody it works fine... Describe your problem.

Fixed. You just have the DebugPanel.swf in a folder unrelated to the Minimap.

Drakken #43 Posted Feb 06 2012 - 12:33

    Corporal

  • Beta Testers
  • 22632 battles
  • 78
  • Member since:
    07-05-2010
great to see your still keeping the mod up to date  :Smile_honoring:

MMGMan #44 Posted Feb 06 2012 - 14:16

    Corporal

  • Players
  • 4292 battles
  • 15
  • Member since:
    10-28-2011
Installed all the mods without a problem. Nice work as usual. Thanks Say!

jimmy__cr #45 Posted Feb 06 2012 - 22:58

    Private

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 1
  • Member since:
    09-03-2010
T-50 ... wrong tier shown (VI, should be IV)?

CryMercy #46 Posted Feb 08 2012 - 05:32

    Corporal

  • Players
  • 7978 battles
  • 20
  • [ST0DA] ST0DA
  • Member since:
    12-17-2011
Umm...I tried installing all the mods...but when I got in game, Alt didn't work...I could only see vehicles on the mini-map, not in the actual view field...I had to see the literal tank to know where they were, I couldn't see an icon or anything...the only thing that seemed to be working was the minimap mod...

Drakken #47 Posted Feb 08 2012 - 10:30

    Corporal

  • Beta Testers
  • 22632 battles
  • 78
  • Member since:
    07-05-2010

View PostCryMercy, on Feb 08 2012 - 05:32, said:

Umm...I tried installing all the mods...but when I got in game, Alt didn't work...I could only see vehicles on the mini-map, not in the actual view field...I had to see the literal tank to know where they were, I couldn't see an icon or anything...the only thing that seemed to be working was the minimap mod...

the only thing i could think of is you did not follow the instructions. i dont have the problem you have and i installed following them. maybe you should try to do it again. sorry if this is a generic answer but this is all i can suggest.

orbeavhawk #48 Posted Feb 09 2012 - 01:26

    Sergeant

  • Players
  • 5369 battles
  • 205
  • Member since:
    01-10-2012
I dnlded all 3 of your Voice Packs and put them in my JSGME MOD Enabler - tried 2 of them BUT NOTHING happened,,,,,I continued to get the Voice Pack that I was already using????

TKS  michael

PS - MY BAD, BAD, BAD!   I posted this in the WRONG thread [meant for another MOD]!

SORRY!

CryMercy #49 Posted Feb 09 2012 - 06:52

    Corporal

  • Players
  • 7978 battles
  • 20
  • [ST0DA] ST0DA
  • Member since:
    12-17-2011
Yah I got it to work. The hitbox skin link doesn't work for me. Apparently people in the USA can't download from that site.

Drakken #50 Posted Feb 09 2012 - 09:00

    Corporal

  • Beta Testers
  • 22632 battles
  • 78
  • Member since:
    07-05-2010

View PostCryMercy, on Feb 09 2012 - 06:52, said:

Yah I got it to work. The hitbox skin link doesn't work for me. Apparently people in the USA can't download from that site.
good to hear you got it to work. have fun with the better user-interface and score some kills  :Smile_honoring:

Sickocrow #51 Posted Feb 10 2012 - 09:58

    Captain

  • Beta Testers
  • 3230 battles
  • 1,023
  • Member since:
    01-11-2011
Only used the increased view in the GRAPHICS TWEAKS, but works a treat.

Thanks and +1 for your work.

P_o_g_S #52 Posted Feb 10 2012 - 20:50

    Corporal

  • Beta Testers
  • 0 battles
  • 57
  • Member since:
    12-02-2010

View Post_Say_, on Dec 28 2011 - 13:09, said:

Oh, sorry. Well... Actually Grepa based his icon mod on my VEHICLE ICON mod. And unfortunately I lost my pdf files during backup - I can't edit my ICON mod right now=/

He based his mod on mine actually ;)

Merc117 #53 Posted Feb 11 2012 - 06:40

    Corporal

  • Beta Testers
  • 6835 battles
  • 43
  • Member since:
    09-14-2010
Cool.

JLK_250 #54 Posted Feb 11 2012 - 18:51

    Major

  • Players
  • 23925 battles
  • 2,031
  • [GMONK] GMONK
  • Member since:
    10-02-2011
How do I get rid of the damn gridlines on the minimap?   Additional info--I installed only the GUI and Graphic mods.   The minimap now has black gridlines instead of white.  Dark black lines are far too distracting for me.

_Say_ #55 Posted Feb 12 2012 - 16:47

    Corporal

  • Players
  • 26 battles
  • 17
  • Member since:
    12-24-2011
Updated to version 2.2 (fully compatible with 0.7.1. game patch)


What's new?
_Say_'s VEHICLE ICON mod (ver. 4.1) - Fixed some incorrect stats.
_Say_'s GRAPHIC tweaks (ver. 2.0) - Added ENB series setting (press Shift + F12 for turn off or Shift +F9 for turn off bloom), also added day phases mod. Battle start at noon and end in noon of the next day (so there is also night battles!).
∙ added new screenshots

Sleepyjo2 #56 Posted Feb 12 2012 - 18:34

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 6069 battles
  • 307
  • Member since:
    09-01-2010
The ENB (for me) appears to have a small glitch. It appears that something, possibly the Bloom will test later, flickers on and off. I will do a bit more testing (and provide video if you need me to) when I get back.

Depending on where I am looking the screen is either fairly bright, or fairly dark (the entire screen, including minimap/etc). So it is certainly a full screen effect/overlay.

Pra3t0r5 #57 Posted Feb 12 2012 - 19:26

    Private

  • Players
  • 13988 battles
  • 3
  • Member since:
    10-19-2011
i've downloaded the mod, made backup of the files and pasted everything as you said, and nothing, i tried to activate GUI tweaks and Graphic Tweaks and with the first one i just get tanks with no marks, and the second one does nothing... halp?

Sleepyjo2 #58 Posted Feb 13 2012 - 00:01

    Staff sergeant

  • Beta Testers
  • 6069 battles
  • 307
  • Member since:
    09-01-2010
Confirmed to be the Bloom. I have a 6850 if that would help any.

Appears to only do it during the start of a battle as well (or at least, is noticeable), not sure if it does it again towards the 15 minute mark.

Feminist #59 Posted Feb 13 2012 - 13:15

    First lieutenant

  • Beta Testers
  • 11622 battles
  • 957
  • Member since:
    11-22-2010
Is there a way to get only the hp display on team rosters, with vanilla icons?

_Say_ #60 Posted Feb 13 2012 - 17:07

    Corporal

  • Players
  • 26 battles
  • 17
  • Member since:
    12-24-2011

View Postlm2f, on Feb 13 2012 - 13:15, said:

Is there a way to get only the hp display on team rosters, with vanilla icons?
Yes. Just extract _Say_'s GUI tweaks folder from archive.





Also tagged with _Say_s, complete, mod, vehicle, icon, setting, xvm

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users